Fresh - Hetki, Enemmän hetkessä

Kasviskääryle koskenlaskijajuustolla

 


Kasviskääryle koskenlaskijajuustolla

Katso tästä videosta, miten teet herkulliset kasviskääryleet koskenlaskijajuustolla muutmassa minuutissa Kasviskääryle koskenlaskijajuustolla



 10 rullaa

  • 2 kesäkurpitsaa

  • 3-4 porkkanaa

  • 1 sipuli

  • 50 g Koskenlaskija sulatejuustoa

  • timjamia, korianteria, suolaa ja mustapippuria

  • nippu persiljaa

  • 10  filotaikinalevyä

Öljyä friteeraamiseen, esim. rapsi- tai auringonkukkaöljyä

Raasta kasvikset ja pilko sipuli. Kuullota paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää persilja ja juusto niin, että se sulaa. Mausta seos yrteillä, suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä hetki.
Laita n. 2 rkl täytettä filotaikinalevylle ja kääri se rullalle niin, että täyte pysyy rullan sisällä. Käytä rullaamisen lopussa apuna öljyä, jolloin voitelemalla kevyesti, rullat pysyvät paremmin koossa.

Friteeraa kasvisrullat ja tarjoa raikkaan salaatin kera. Purista vähän sitruunamehua rullille juuri ennen tarjoilua.

 

 

Takaisin resepteihin >