Fresh - Hetki, Enemmän hetkessä

Gluteeniton focaccia

Gluteeniton focaccia


Gluteeniton focaccia

Aivan mahtavan makuinen, gluteeniton leipä. Kannattaa kokeilla!

Pohja:
  • 5dl vettä
  • 25g hiivaa
  • 1rkl psylliumia
  • 3rkl oliiviöljyä
  • 1,5tl suolaa
  • 1tl sokeria
  • 2dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
  • 4dl gluteenitonta jauhoseosta

Päälle:
  • Hetki tomaatteja
  • Valkosipulia
  • Rosmariinia
  • Sormisuolaa
Sekoita hiiva ja psyllium veteen. Anna turvota 10 min. Lisää öljy, suola ja sokeri. Sekoita kunnolla. Lisää jauhot ja vaivaa yleiskoneella 10 min. Levitä runsaalla oliiviöljyllä voidellulle leivinpaperille uunipellille. Anna kohota 20 min. Voitele leivän pinta öljyllä. Lisää tomaatit, valkosipulit, rosmariini ja sormisuola. Paista 225 C:ssa 20 min. Inspiraatiota tähän ohjeeseen löytyi Helmenvalkoista-blogista.

Takaisin resepteihin >