Fresh - Hetki, Enemmän hetkessä

Couscoussalaatti

Couscoussalaatti


Couscoussalaatti

Haluatko tietää, kuinka tehdä todella hyvää couscousia aitoon itämaiseen tapaan? Katso reseptimme couscoussalaatista, kurkumalla, omenalla ja rusinalla. Täydellistä ruokaisana juhlasalaattina tai jos haluat kokeilla jotain uutta. Voit tarjota kulhossa, koverretussa tomaatissa tai kurkussa.

Couscoussalaatti 4 henkilölle

 Vihannekset 

  •  300 g tomaattia
  •  200 g kurkkua
  •  300 g omenaa (vihreitä)
  •  50 g punasipulia
  •  1 tl minttua
  •  100 g rusinaa
  •  ½ tl pippuria
  •  2 rkl oliiviöljyä
  •  3 rkl sitruunamehua
  •  100 g hienonnettua persiljaa

 Kuutioi vihannekset ja sekoita.

 Couscous

  •  300 g couscousia
  • 1 rkl kurkumaa
  • 1 rkl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 6 dl vettä.

 Laita öljy vuokaan ja kaada sinne couscous. Mausta kurkumalla ja lisää vesi. Valmista uunissa 200 asteessa 10 min, kunnes se on turvonnut. Anna couscousin jäähtyä ja sekoita mukaan vihannekset.


 Voit tarjota sellaisenaan, salaatinlehdellä tai vaikkapa vihannesten täytteenä (esim. koverretun tomaatin ja kurkun).

.

 

 

Takaisin resepteihin >