Fresh - Hetki, Enemmän hetkessä

Wok Teriyaki ja maapähkinämarinoitu Tofu

 


Wok teriyaki

  • 1 Hetki Wok Teriyaki

  • 270 g Tofu naturell

  • 2 dl soijakastiketta

  • 2 rkl maapähkinävoita

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 0,5 dl maapähkinöitä

  • 1 rkl oliiviöljyä

  • 180 g riisinuudeleita

1. Leikkaa tofu pieniksi kuutioiksi. 
2. Sekoita soijakastike maapähkinävoin kanssa keskikokoisessa kulhossa. Purista joukkoon valkosipulit. Lisää tofu ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunnin.
3. Kaada marinadi pois kulhosta ja ruskista tofu öljyssä pannulla.
4. Lisää tofujen joukkoon wok-vihannekset ja sekä teriyaki-kastike. Lisää vielä maapähkinät ja anna paistua vielä n.10 min. 
5. Keitä riisinuudeleita n. 3-4 min. Huuhtele ja tarjoile ne wokin kanssa.


Wok teriyaki

 

 

 

 

 

Takaisin resepteihin >