Fresh - Hetki, Enemmän hetkessä

Vihersalaatti grillatulla parsalla

 


Vihersalaatti grillatulla parsalla

  • 1 hetki jääsalaatti
  • 1 hetki friseesalaatti
  • 1 nippu parsaa
  • 125 g retiisiä
  • 150 g parmesaania
  • 1/3 hapanjuuripatonki
  • 4 kevätsipulia
  • Oliiviöljyä, suolaa ja pippuria 

 

 

 
 

Pese jää- ja friseesalaatti, leikkaa tai revi ronskisti ja anna valua siivilässä. Pese parsat ja leikkaa pois puiset osat. Pese retiisit, poista juuri ja varsi, ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Leikkaa patonki 3-4 mm siivuiksi. Viipaloi kevätsipulit ohuiksi siivuiksi. Pyöräytä parsat pienessä määrässä öljyä ja grillaa kuumassa grillissä, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Käytä myös patonkisiivut grillissä niin, että ne saavat hienot grilliraidat ja ihanan rapeuden. Anna siivujen jäähtyä. 

Asettele salaatti suurelle lautaselle. Levitä päälle viipaloidut retiisit, höylätty parmesaanijuusto, grillatut parsat ja kevätsipulit. Valuta päälle hyvää oliiviöljyä ja mausta salaatti hiutalesuolalla ja pippurilla. Voit koristella salaatin tuoreilla yrteillä kuten lehtipersiljalla, maustekirvelillä tai tuoreella timjamilla.

 

 Hetki friseesalaatti

Katso kaikki Hetki tuotteet tästä:

 

http://www.hetkessa.fi/tuotteet#hetkikasvikset

 

 

 

Takaisin resepteihin >