Fresh - Hetki, Enemmän hetkessä

Trio tomaattisalaatti ja vuohenjuustokastike

 


Triotomaattisalaatti ja vuohenjuustokastike

  • 8 isoa suomalaista tomaattia

  • 1 rasia Hetki keltaisia kirsikkatomaatteja

  • 1 pikari Hetki miniluumutomaatteja

  • 2 rkl etikkaa

  • 0,5 dl öljyä

  • hyppysellinen sormisuolaa ja sokeria

  • mustapippuria

  • 1 ruukku rucolaa

  • 0,5 dl paahdettuja seesaminsiemeniä

    Vuohenjuustokastike

  • 200 g ranskankermaa

  • 200 g chèvrejuustoa (vuohenjuustoa)

  • 0,5 dl oliiviöljyä

  • 2 rkl hunajaa

  • suolaa ja mustapippuria

Sekoita kaikki ainekset sileäksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 

 

Pese ja valuta tomaatit ja rucola. Pilko isot tomaatit neljään osaan ja poista tomaatin sisus.  Leikkaa tomaattilohkot viipaleiksi. Puolita keltaiset kirsikkatomaatit ja miniluumutomaatit. Laita kaikki tomaatit isoon kulhoon ja lisää etikka, öljy, sokeri, suola ja pippuri. Sekoita nopeasti ja asettele tarjoiluvadille. Laita päälle vuohenjuustokastiketta ja kruunaa annos paahdetuilla seesaminsiemenillä ja rucolalla.


 

 

 

 

 

Takaisin resepteihin >