Fresh - Hetki, Enemmän hetkessä

Punajuurisalaatti vuohenjuustolla

 


 Punajuurisalaatti vuohenjuustolla

  • 1 Hetki BBQ-salaattisekoitus

  • 80 g baby pinaattia

  • 6 punajuurta

  • 200 g vuohenjuustoa

  • 100 g saksanpähkinöitä

  • 2 rkl juoksevaa hunajaa

  • 150 g crème fraîchea

1. Keitä punajuuria kuorineen noin 30 min. Anna jäähtyä, kuori ja leikkaa ne lohkoiksi.
2. Kaada Hetki BBQ-salaattisekoitus ja baby pinaatti isoon kulhoon. Lisää punajuurilohkot ja sekoita.
3. Murenna vuohenjuusto ja lisää se salaattiin saksanpähkinöiden kanssa.
4. Sekoita Hetki BBQ-salaattisekoituksen mukana tuleva Chipotle-kastike ja crème fraîchen. Tarjoile salaatin kanssa.




  

 

Takaisin resepteihin >