Fresh - Hetki, Enemmän hetkessä

Meksikolainen syyssalaatti

 


  • Hetki Meksikolainen salaatti sekä lisukkeet

  • 2 rkl oliiviöljyä

  • 200 g viherkaalia

  • 4 valkosipulinkynttä

  • 1 tl yrttisuolaa

  • 1 pkt Mifu maustamatonta

  • 2 rkl tomaattisalsaa

  • 15 kpl kirsikkatomaattia

  • 6 pientä kotimaista omenaa

  • 1 tuore chili

  • 0,5 tl juustokuminaa

  • pippuria

 

1. Revi viherkaali pieniksi paloiksi. Kuori ja pressaa valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa. Ruskista vakosipuli ja viherkaali niin, että ne pehmentyvät hiukan. Sekoita joukkoon puolet yrttisuolasta ja siirrä pois pannulta.
3. Ruskista Mifua samassa pannussa noin 10 min. Lisää tomaattisalsa ja kirsikkatomaatit. Hienonna chili ja lisää se pannuun muiden mausteiden kanssa.
4. Laita Hetki Meksikolainen salaattisekoitus isoon tarjoilukulhoon. Lisää salaattipohjan päälle viherkaali, sekä Mifu-sekoitus. Leikkaa omenat lohkoiksi ja asettele kulhoon. Kruunaa salaatti Meksikolaisella kastikkeella sekä maissilastuilla.


Hetki Meksikolainen salaatti

 

 

 

 

 

Takaisin resepteihin >