Fresh - Hetki, Enemmän hetkessä

Kana-coleslaw tortillaveneet

 


Kana-coleslaw tortillaveneet


4 annosta

  • 1 purkki ananasta
  • 1/2 rasiaa Hetki kirsikkatomaatteja
  • 200 g Broilerinfileetä
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 tl currya
  • suolaa ja pippuria
  • 1 kevätsipuli
  • 1 rkl thai sweet chili kastiketta
  • 1 pussi Hetki Coleslaw- salaattia
  • 4 tortilla venettä
Valmista marinadi broilerille lisäämällä oliiviöljyyn currya, suolaa ja pippuria. Laita broilerinfileet marinadiin n. 20 minuutiksi. Paista fileet uunissa 175 asteessa n. 20 min.
Leikkaa broilerinfileet ohuiksi viipaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja pilko kevätsipuli. Sekoita keskenään viipaloidut broilerit, kirsikkatomaatit, kevätsipulit, ananas ja chilikastike. Sekoita Coleslaw-salaatti ja salaattipussissa oleva kastike. Täytä tortillaveneet coleslawilla ja broileritäytteellä juuri ennen tarjoilua niin veneet pysyvät ihanan rapeina.
 
 

 

 Hetki Coleslaw salaatti


 

 

Takaisin resepteihin >